Garantievoorwaarden

Alle door Zonwering Bestosol Zutphen geleverde producten vallen onder de fabrieksgarantie van de fabrikant.

 

– 5 jaar op de constructie, doeken en lamellen van zonneschermen, screens, markiezen en rolluiken.

– 3 jaar op de elektrische bediening.

– 2 jaar op handmatige bediening.

 

 

Heeft Zonwering Bestosol Zutphen uw product geleverd en gemonteerd, dan heeft u bij een defect aan uw product binnen de garantieperiode, ook nog 1 jaar garantie op voorrijdkosten en arbeidsloon.

 

Als Zonwering Bestosol Zutphen een product van u gerepareerd heeft, vallen de gebruikte onderdelen onder de garantie van de fabrikant en de reparatie op zich onder de garantie van Zonwering Bestosol Zutphen.

– 5 jaar op nieuwe doeken en lamellen.

– 3 jaar op elektromotoren, schakelaars, zon- en wind automaten en afstandsbedieningen.

– 2 jaar op handmatige bedieningen, zoals banden, koorden en bandopwinders.

– 1 jaar op arbeidsloon en voorrijdkosten.

– Op gebruikte onderdelen en producten geven wij geen garantie, tenzij anders afgesproken.

 

 

Uiteraard geldt de garantie bij normaal gebruik en onder normale omstandigheden.

Let op: wind en neerslag kunnen onherstelbare schade aan zonwering en onderconstructie veroorzaken. Dit valt niet onder de garantie.  Ook schade door het neerlaten van rolluiken met het raam open, of andere obstakels onder een scherm, vallen niet onder de garantie. Zonnescherm doek met brandgaatjes van peuken of as uit vuurkorven kunnen wij ook niks mee onder garantie.

Het gaat dus echt om gebreken, die voortvloeien uit nalatigheid bij het produceren van het product in de fabriek of nalatigheid van ons bij de montage.

 

Belangrijk!!!

Door Zonwering Bestosol Zutphen geleverde zonneschermen, screens, markiezen en rolluiken zullen na enige tijd soms moeten worden bijgesteld of opnieuw moeten worden afgesteld. Als het in de buurt van Zutphen is, valt het vaak onder de service.